lauantai 17. marraskuuta 2012

Vähän vuodatusta. Ihan vähän vain. :)

Ois ihanaa osaa valokuvata. Valokuvaajan ammatti ois ihan mahtavaa. Tärkein väline, siis kamera, olis aina mukana. Meni minne tahansa, inspiraatioita satelee joka suunnasta. Olis upeeta saada tallennettua kaikki makeet hetket mahdollisimman laadukkaasti samalle filminauhalle. Harmittelen usein sitä, kun näkee vaikka upean auringonlaskun tai jonku tosi nostalgisen esineen tai asettelun, eikä sitten pystykään nappaamaan kuvaa. Joku päivä mustaki tulee suuuri valokuvataiteilija. Ihanan ystäväiseni oppeja odotellessa! =)

Okei okei, on mulla välillä huoliakin...:D

Kädet hikoaa, posket punottaa, ajatukset sinkoilee minne sattuu, keskittyminen on vaikeaa, hymykin katoaa kasvoilta. Siinä pari tätä päivää kuvaavaa tekijää. Ensimmäinen ja viimenen pakollinen valmennustilaisuus ennen Ausseihin lähtöä on nyt takana. Perheestä en uskalla sanoa vielä mitään, sillä tieto mitä mä oon saanu saattaa olla viallista ja väärää. Mun profiili löytyy student exchange australian sivulta, eli luultavasti jonkinmoinen uusi elämä mulle on jo kaavailtu. =) Jännitys on ihan hillitöntä. Vakuutus- ja viisumiasiat on sellasta byrokratian koukeroissa seikkailua että meinaa paniikki iskeä! 

Reissu ei kuitenkaan ole ainoa huolenaihe. Iki-ihana koeviikko puskee päälle ja tekemistä riittäis pienelle kylälle ennen ku ens viiikko on ohi. Tänään koko päivä juostu Espoosta Stadiin ja takasin, koettu järkyttäviä tilanteita julkisissa ja jännitetty siskon uimaskaboissa :) Huomenna tiedossa koko aamupäivän mittanen reissu Stadiin mummia moikkaamaan ja illalla pitäis saada yks kirja luettua jnejnejnejnejne... -lista on loputon. 

PLUS hirvee ikävä Jyväskylän suuntaan. 

Sressinpurkua musiikin avulla, parasta mitä tiedän..:




















- Musameitsi kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti