sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sun


This is definitely a Dream Come True.  Yesterday was the best day of the journey so far.








The Woodgate Beach is beautiful. Ocean is tempting, the sun is warming. Amazing view, calming music and sunglasses. What would be better? -Nothing.

I'm attending to Debutante Ball with Lachlan. It's kind of like a prom but girls have beautiful white dresses and guys have nice black suits and it has nothing to do with school.

~weHEARTit

I got mail from Finland. It's from my grandmother. I smiled the whole time while reading the letter. It made me realize how much I love her.
___________________________________________

Eilinen oli uskomaton. Voin todella todeta tämän matkan olevan unelmieni täyttymys. Kimalteleva meri oli niin houkutteleva, ettei mennyt montaa sekuntia, kun lähdettiin jo juoksemaan kohti rantaviivaa. Ensimmäiset askeleet vedessä on aina jännittäviä. Meri on vähän pelottava. Mieleen muistuu eräs elämäni suurimmista kauhunhetkistä. Olin noin 12-vuotias. Vietettiin perheen kanssa joululomaa Intian Goassa. Nautittiin rannalla auringosta ja me siskon kanssa juostiin kilpaa mereen. Tunsin pohjassa jotain kovaa ja ihmettelin, että miksi joku on heittänyt roskia mereen. Tunnnustelin jalalla sen pintaa. Noin 30 senttiä leveä ja pyöreän muotoinen. Litteä. Ujutin jalkaterän sen alle ja aloin nostaa sitä pintaan. Vettä oli lanteille asti. Jalkani noustua pintaan kiljuin kovempaa, kuin kukaan olisi osannut kuvitella. Se on rausku. Valkoinen, kuvottava, pelottava... Luultavasti kuollut, koska se ei liikkunut. Iholle nousee edelleen kylmät väreet, vaikka siitä on jo viitisen vuotta. Hyi.


Sain perjantaina postia Suomesta.


Kaunis kirjekuori, pientä sievää tekstiä, tän täytyy olla mummilta! Hymyilin lukiessani kirjettä. Hymyilin koko ajan. Host perhe kummastelikin virnistystä muutamaan otteeseen. Kirjettä lukiessani tajusin, kuinka paljon rakastan mummia.

Osallistun Debutante Ball nimiseen tapahtumaan kaverini Lachlanin kanssa. Juhla muistuttaa vähän vanhojentansseja, mutta tytöillä on kaikilla upeat valkoiset mekot ja pojilla siistit puvut. Kuva ylempänä antaa ehkäpä vähän osviittaa.

Woodgate beach on puhdas, kaunis, ihana. Täällä on kauniita simpukoita ja ihanan sinistä vettä. Aurinko on kuitenkin petollinen. Ja hei etenkin muille aussivaihtareille; meitä kaikkia on varoitettu auringosta. Meitä kaikkia on kehotettu pitämään huolta siitä, että iholla on aurinkorasvaa. Voin kertoa, että suojakerroin 20 ei riitä.



4 kommenttia:

  1. This looks so awesome! I'm so jealous!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. You should come and visit me sometimes :) It is awesome.

      Poista
  2. Anonyymi24/2/13

    Ihana tämä blogi, pistän suosikkeihin. Rusketus sopii sulle niiin hyvin ja oot ihan täydellinen rantatyttönen! Voi juku täällä kyllä alkaa kaipailee sun aurinkoisuutta kun kattelee noit kuvia! Onneks täälläkin alkaa aurinko paistaa pikku hiljalleen ja solariumiin pääsee sillä välin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Melina :)
      Kaipaan sinua myös. Mutta pakko on myöntää, että täällä tulee hymyiltyä ihan jatkuvasti! Varsinkin koulussa :) Ois kyllä täydellistä, jos sinä oisit täällä naatiskelemassa auringosta myös (8

      Poista