perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Heippahei taas, pitkasta aikaa!

Ihan nain alkuun pahoittelen vajaita aakkosia. Mun oma lappari on niin hidas, etten jaksa vaivautua kayttamaan sita. Pahoittelen myos postauksien vahyytta. Inspiraatio ei ole riittanyt blogiin asti.

Kuten voi kuvitella, viime viikkoina on ehtinyt tapahtua vaikka mita! Mun elama on ihanan kiireista. Reissu on miltein puolivalissa, ja kaikki on nyt niin erilaista kuin kuukausi sitten. Mitapa ma sitten olen puuhaillut viime aikoina? - ystavien synttarijuhlat, leffailta limusiinikyydilla, teatterivierailu, muutamat markkinat, lintupuisto, kurssityot, koulun disko (bailabaila) ja ABW, Australian Business Week ovat ehdottomasti muistamisen arvoisia. Niin ja paasinhan ma myos merkitsemaan ja rokottamaan vauvalampaita!

Ylla mainitut ovat melko itseselitteisia ABW:ta lukuunottamatta. Koulu jarjesti meidan year 11:lle mahdollisuuden perustaa ryhmissa kahvila ja pyorittaa sita viikon verran. Koko ikaluokka osallistui bisnesviikolle ja mukana oli yhteensa seitseman kymmenen hengen tiimia omine kahviloineen. Viikon tavoite oli perustaa menestyva kahvila, ja tietysti voittaa muut joukkueet. Oma tiimini oli -ikava kylla- hajanainen, eika konflikteilta valtytty. Taidettiin sijoittua viimeiseksi, mutta yritys hyva kymmenen, heh. Viikko kasvatti ihan mielettomasti minua ja muita osallistuneita ja nyt olisi takataskussa melko hyva kuva siita, mita yrityksen pyorittaminen oikeasti on.

Loppuun laitan muutaman sekalaisen kuvan nailta viikoilta, nauttikaa :)


Meizi ja Lachlan limusiinissa DAMN! :p

Rhianna ja Sarah kuvassamukana, limon kattopeilissa, heh.

Noyrasti limusiinilla leffaan. Kuvassa vasemmalta Sarah, Rhianna,
Aidan, Brooke ja meizi

Lintupuistossa vapaamatkustaja





Salamatkustaja

Mami ja vihanen lintu!


Pikkulampaita aw!

Host aiti ja mina lampaita rokottamassa

Omaa kalanarua tekemassa

Pikku staffi :)

On ne vaan suloisia :)



PS. VIKA KOULUPAIVA, NYT ALKO LOMA!
PPS. Viikko Melbourneen lahtoon. En malta odottaa!!


2 kommenttia:

  1. Anonyymi22/6/13

    Oikein nautinnollista reissua Melbournen lahteen! Hyvää lomaa!! Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Riitta, lupaan nauttia ! :)

      Poista