lauantai 6. huhtikuuta 2013

HUPSISPUPSIS

Just for record, I don't think I have any English-speaking readers so I'll just write in Finnish from now on. 
If you disagree with me, please speak up :D


Surfer's Paradise


Aikaa on vierähtänyt laittoman paljon edellisestä postauksesta, pahoitteluni! Ei tule toistumaan, toivon. 

Kello on 12:30. Vieressä päivän kolmas kuppi kahvia, lounas ja pääsiäispupun korvat, heh. En ole mikään suklaan suurkuluttaja, joten tuo samainen pupu on ollut 'työn alla' viime viikon perjantaista lähtien. Tänään olisi tiedossa vähän lenkkeilyä, paaljon kitaran soittoa ja ehkäpä joku leffa. Oon viime aikoina nähnyt tosi monta leffaa ja kaikki ovat olleet tosi huonoja. Sattuisiko Sulle tulemaan mieleen jokin hyvä leffa, jonka olet katsonut? Kerro ihmeessä ja pelasta mun tylsät illat, heh :)

Viime postauksesta taitaa siis olla kuutisen viikkoa, huhhuh! Aika on lentänyt. Ilmassa on ollut kevätflunssaa ja moni kaveri koulussa on sairastellut. Sain itsekin viruksesta osakseni. Keho ei ole oikein tottunut Australian ilmastoon, joten virus pääsi tekemään tuhojaan ihan urakalla. Makasin sängyssä puolitoista viikkoa aivan toimeettomana ja flunssaa seurasi jälkitautikin, heh. Sairautta seurasi koerykelmä ja järkyttävä määrä koulustressiä plus koti-ikäväpuuska. Mutta nyt on koettu se masennusmonttu, jota muut vaihtarit taitavat kauhulla odottaa! :D Mä selvisin! Valoa kohti --> 8)


Meriaiheinen puoti Gold Coastin markkinoilla, meat pie,
trampoliinilla taiteilua ja matkalook, näillä mennään! :)


Perjantaina alkoi mun tähänastisen vaihtarivuoden jännin reissu, suuntana Gold Coast! Ajeltiin opettajani kanssa nelisen tuntia upeassa auringonpaisteessa ja perille saavuttua aurinko oli jo ehtinyt laskea. Säätiedotuksissa kerrottiin, että pääsiäiselle on luvattu runsaasti sateita ja perjantaista tulisi nauttia, sillä se tulee olemaan loman ainoa aurinkoinen päivä. Höpönlöpön! :p Perjantai kului koiria ulkoiluttaessa ja opettajani äidin kanssa turistessa. Hän on aivan ihana tapaus! Tuli omaa mummia ikävä, kun juttutuokiot olivat melko samanlaisia kuin oman mummini kanssa. 


Gold Coast


Lauantaina vierailtiin paikallisilla markkinoilla, käytiin tsiigaamassa ainakin viisi eri rantaa GC:n alueella, kierrettiin Ripley's Believe it or not -museo jajajajaja pääsin surffaamaan! ------------>


Vasemmalla käärme nenän kautta suuhun, oikealla aito pää tuolta muutaman 
sadan vuoden takaa. Ripley's on täys friikkiä kamaa!

Surffimä! Selvisin ilman suurempia mustelmia ;)


Kertoilen lisää kun ehdin, mutta siinä vähän maistiaisia <;

Cheers

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti