sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Oon onnellinen

Se alkaa käsivarsista, siirtyy säärien iholle, nousee selkää pitkin ja päättyy ohimolle juuri hiusrajaan. Oon aivan kananlihalla. Suunpielet alkavat nousta vaivihkaa ylöspäin, posket pyöristyvät ja vähän punastuvat. Hymyily jatkuu ja voimistuu entisestään host veljen kummastuneista katseista huolimatta. Aivan uskomaton fiilis. Kuuntelen melodiaa ja mieletöntä miesääntä silmät suljettuna. En keskity niinkään sanoihin, vaan keskityn nauttimaan tästä tunteesta, tästä hetkestä. Passenger on aivan mieletön! Thank god mulla on Spotify, artisti löytyi sieltä.

Samankaltainen tunne valtasi minut perjantaina, kun lähdin takaisin Gold Coastille C:n kanssa. Australian Outback Spectacular oli loman viimeisen viikonlopun kohokohta. Live countrymusiikki sekä heinähattuja ja iloisia ihmisiä kuhiseva halli täytti minut välittömästi mielettömän hyvällä tunteella. Harmittelin C:n äidille, ettei kuvaan saa tallennettua tunnetta. Täytyy varmaan alkaa keksijäksi, sillä tuossa ois mun eka prokkis, hih :) Outback spectacular on suuri show, jonka tähtiä ovat hevoset. Katsojille tarjotaan näytöksen aikana kolmen ruoan menú. Näytös kestää noin puolitoista tuntia ja se koostuu hevosten ja ihmisten taidonnäytteistä, humoristisesta ja yhtenäisestä tarinasta sekä hyvästä ruoasta. Yhteistyö hevosten, näyttelijöiden sekä tarjoilijoiden välillä oli saumatonta. Jos liikut Gold Coastin alueella, älä jätä tätä väliin! Lupaan, että tulet nauttimaan. Harmillista on, etten saanut ottaa kameraani esiin näytöksen aikana. Tässä kuitenkin muutama otos;

Jilliä countrymeininkiä, tykkäsin!

Tyylikkäät heinähatut kaikille ovelta ;)


Wow mikä näköala ja wow mikä ruoka.

Tänään on kaksiviikkoisen lomani viimeinen päivä. Olen kokenut mielettömän paljon ja tutustunut upeisiin ihmisiin, nähnyt 'toisen puolen' Australialaisesta elämäntyylistä, saanut sovun aikaan hotsien kanssa, päässyt eroon stressistä ja levännyt hyvin. Eilen huomasin ensimmäistä kertaa olevani onnellinen, siis oikeasti onnellinen. 
Löysin kamerasta muutaman kivan uuden asetuksen ja vietin tunnin verran asetuksia säädellessä. Tulos näytti tältä;

Vesimelooni ja papaija, nam. Mua hemmoteltiin Gold Coastilla.







Pysähdy ja katso ympärillesi useammin. Yritä löytää jotain kaunista joka päivä. Hymyile enemmän. 
Mukavaa sunnuntaita jokaiselle :)

2 kommenttia:

  1. Ai että sulla on kiva blogi! Kirjotat tosi omaperäsesti ja hauskasti, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, onpa kiva kuulla että tykkäät! :)
      Ihana päivän piristys, kiitos paljon :)

      Poista