lauantai 14. syyskuuta 2013

Hakunamatata




Heippahei!

Tää lauantai on alkanut ihanan rennosti. Aamusta vedin juoksuhousut jalkaan ja lähdin lenkille. Voih, kun voisin kertoa, että maisemat olivat kauniita. Tienlaitoja koristavat pellot. Sokeriruokopellot. Viidentoista kilometrin säteellä ei paljon muuta löydykään, heh.





Kerroin aiemmin olleeni menossa leirille bilsan luokan kanssa. Noh, se tuli ja meni. Mulla oli hauskaa, vaikka olihan se vähän uuvuttavaa. Ohjelmaan kuului vesinäytteiden keräämistä lukuisista eri joista, padoilta, järvistä ja merestä. Kolmen päivän leirin kohokohta oli kuitenkin kanoottireissu. Pelailtiin vesipooloa kanooteilla ja kaadettiin toisiamme. Hauskaa oli niin kauan, kunnes meidät kaadettiin ja me kastuttiin, hah. Postauksen kuvat on otettu leirillä ollessa.






Päivät olivat pitkiä ja ihmiset väsyneitä. Kahvia tuli juotua ihan hirveästi, liikaa. Kun on liikaa väsyneitä teinejä samassa huoneessa, tulee kränää ja itkukohtauksia. Vielä stressi siitä, että kurssityö pitää saada valmiiksi, ja soppa on valmis! Phuuh, tuli ihan seiskaluokan kissatappelut tyttöjen kanssa mieleen.




Noista kolmesta päivästä kuitenkin selvittiin ilman sen suurempia naarmuja, thank god.


Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti