keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Arkea, arkea.

Pari viikkoa lomasta ja fiilis on.. arkinen! Mitä näihin viikkoihin on sitten sisältynyt?

-rentoilua, uusia vaatteita, kirja ja paljon limevihreetä :p

-kitaran soittelua, paljon. Erittäin paljon
-herkkuja <;

-Dawn service; herätys kello 4 aamulla, marssi muutamankymmenen muun kyläläisen kanssa auringon noustessa, lyhyehkö palvelus päivän ensimmäisten auringonsäteiden alla ja aamupala viereisessä pubissa. Ennen palvelusta mulle kerrottiin, että tilaisuus on tosi australialainen ja heräämisen arvoista. Seura oli mahtavaa ja pitihän se käydä tsiigaamassa, yksi aussikokemus lisää! :) Saman viikon aikana jokainen päivä tuli vietettyä samaisen perheen kanssa, mutta vähän eri merkeissä. Debutante ball -tanssit lähestyvät! Deb on Suomen Wanhojen tyylinen tanssitapahtuma, johon ollaan treenailtu porukan kanssa tansseja nyt hyvät pari kuukautta. Mekon sain parini siskolta lainaan. Se on upea. Parini perhe on auttanut siis hommailemaan kaiken mekosta meikkiin. En voisi olla kiitollisempi. Host perheeni kun ei oikein osannut auttaa.

Olen C:n oppilas, ei ole kehuttavaa. Mutta tulin tänne oppimaan enemmän kulttuurista kuin biologiasta, heh.

-uusia kuteita ;)
Mun deb asu on täynnä kauniita yksityiskohtia,
tässä pieni vilaus kenkäosastolle. Rakastan :)
On elämä vähän runnonutkin. Mun parisuhde päättyi, sillä tää välimatka alkoi raastaa liikaa. Yritän ajatella positiivisesti; yksi suhde päättyi, mutta kaverisuhteet täällä on syventyneet. Etenkin tanssiparin kanssa.


2 kommenttia:

  1. Eikä, ihanaa et pääset tekeen Debin täällä Ausseis! :) Ite en päässy kun ne oli joku pari viikkoo sen jälkeen kun tulin, niin en tietysti ollu kerinny mukaan niihin harjotuksiin ja muuta, höh. Mut nii, tsemiä ihmissuhteisiin ja jatka tällä sun ihanalla ja positiivisella asenteella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, deb on toosi jees! :) ja kiitos paljon, kyllä tämä tästä! :)
      Ihanaa kun laitat viestiä!

      Poista